INSCRIPCIÓ

Benvingut al procés d’inscripció per al “28è Fòrum de l’Auditor Professional” que se celebrarà a Sitges els dies 5 i 6 de juliol de 2018.

IMPORTANT:

  • Vostè podrà estar del tot segur que la seva inscripció ha sigut processada només si rep un e-mail amb un codi d’inscripció. Si us plau prengui nota d’aquest número, ja que el necessitarà per a qualsevol modificació que desitgi fer a la seva inscripció.
  • Vostè haurà d’enviar una còpia del justificant de pagament de la quota en el moment que rebi l’e-mail amb les dades de la seva inscripció.
  • El període d’inscripció es tancarà el dia 29 de juny

QUOTES D’INSCRIPCIÓ

Fins el 25 de maig (inclòs) A partir del 26 de maig
Congressista 400€ 425€
Congressista menor 35 anys 300€ 325€
Congressista amb descompte de segells Per cada 10 segells del 2017 una inscripció gratuïta, fins un màxim de 10 inscripcions, per a censors i col·laboradors, sempre que no siguin socis de la firma.

Política d’anul·lació

  • Tota inscripció no anul·lada 2 dies abans de l’inici del 28è Fòrum de l’Auditor Professional comportarà el pagament de la quota.
  • L’anul·lació de la inscripció s’haurà de notificar per escrit a la Secretaria del Fòrum a l’e-mail forum@auditors-censors.com

ALLOTJAMENT

Seu del Fòrum

LOGO_MELIA_SITGES

Melià Sitges disposa de 307 àmplies i lluminoses habitacions amb terrassa moblada (taula/cadires) que permeten gaudir d’unes fantàstiques vistes, compta, a més, amb aire condicionat amb control individual fred/calor, funcional espai de treball amb accés a Internet (Wifi) i presa de corrent per a portàtil.

HOTEL MELIÀ SITGES **** HAB. INDIVIDUAL HAB. DOBLE
142€ 162€
RESERVAR HOTEL

Notes: